VEAB fyller 50 år

2017-03-01

VEAB startade sin verksamhet 1967 med tillverkning av elektriska kanalvärmare till svenska kunder inom ventilationsbranschen. Produktsortimentet utökades succesivt med fast monterade värmefläktar och senare med portabla elektriska värmefläktar och avfuktare. Inom VEAB har vi nu 50 års erfarenhet av utveckling för energieffektiva lösningar och har under de femtio åren levererat kvalitet, kunskap och god service till våra kunder. Viljan och ambitionen har från början alltid funnits hos oss och med femtio år i branschen har vi under åren samlat på oss rutinen och kompetensen som hjälper oss att säkerställa vår höga kvalitet. Idag är vi Europas främsta tillverkare av elektriska kanalvärmare. Vi tackar alla som på olika sätt medverkat till vårt företags utveckling och tar sikte på framtiden.

  • Antal: {{ cart.count }}
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
Till kassan

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår