VEABs värmefläktar rustade för tuffa utmaningar

2015-11-20

Snickerilokaler, kemisk industri, offshore eller skadedjursbekämpning. VEABs serie värmefläktar för tuffa miljöer har breddat vårt sortiment av fläktar.

AW C och AW D uppfyller kraven för IP65 och har öppningsbar front som underlättar inspektion och rengöring. AW C uppfyller dessutom kraven för korrosivitetsklass C5-M vilket gör den lämplig för offshore/marina miljöer såväl som kemisk industri och biltvättar.

AW D har i sin tur ett 4,2 mm mellanrum mellan lamellerna som minimerar risken för att damm ochpartiklar sätter igen batteriet. Detta gör AW D lämplig för dammiga miljöer som industri- och snickerilokaler.

AW Ex är godkänd för användning i områden där explosionsrisken utgörs av gas eller ångor (utrustningskategori 2 G). Inspektionsluckan med snabblås för enklare inspektion och rengöring.Märkning: Ex II 2 G c Ex e IIB T4 Gb

AW H, även den IP65, klarar omgivningstemperaturer på max 70°C. Det gör AW H idealisk för t.ex industriella processer och skadedjursbekämpning.

Läs mer om hela serien

  • Antal: {{ cart.count }}
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
Till kassan

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår